Beoordelingen van La Piazza Woudenberg

Recente recensies

5.0
Wout
30 september 2022

Lekker en groot. Niet te dik. Mooi belegd. Aardige mensen.

Frans B
17 september 2022

Heerlijke pizza’s op tijd geleverd 👍

Henk
15 september 2022

Wij bestellen vaker bij La Piazza, dit keer viel ons wat tegen. Wij hebben kip gyros besteld. De frietjes die er bij zaten waren slap en de gyros minder lekker gekruid. Verder was de knoflooksaus ook minder!

Schaafsma
9 september 2022

Was goed Dank je wel

L
8 september 2022

De bezorger had zijn dag niet! Was niet vriendelijk en had er geen zin in. Verder was het eten heerlijk! Complimenten aan de kok!

Jacky
3 september 2022

Geweldig!!!

Koeno
31 augustus 2022

Het was als vanouds weer heerlijk. Prijs versus kwaliteit/hoeveelheid was goed. Ondanks de inflatie nog steeds redelijke prijzen.

A hanna
29 augustus 2022

Lekker eten en snel bezorgd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
26 augustus 2022

Gisteren voor het eerst besteld bij La Piazza. Prima service en ook een heel lekkere pizza. Ik ga hier vaker bestellen als dat uitkomt!

Ed
23 augustus 2022

Prima 🍕. Logistiek is het allemaal nog even wennen....... Bericht dat ze er iets voor 20.00 uur zijn met de bestelling en dan bijna een uur eerder er zijn! Je komt het eerder andersom tegen 😉 En dan even na 21:00 uur een mailtje dat mijn pizza onderweg is.

Bert Helleman
18 augustus 2022

Prima kwaliteit pizza’s! Mooi op tijd afgehaald!

Kwakernaak
16 augustus 2022

Pizza was niet warm meer Randen van de pizza waren droog/smakeloos Bezorging daarintegen was super geregeld

Petra
13 augustus 2022
Lucas
11 augustus 2022

Gewoon zoals je ze hebben wil!

Gert-Jan Bouman
10 augustus 2022

Geef het alsjeblieft aan, wanneer het langer gaat duren, want we moesten nu 2 uur wachten. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Dank u wel. Verder waren de pizza’s weer heerlijk.

Ted van den Akker
9 augustus 2022

Snelle service en lekkere pizza’s

Paola
8 augustus 2022
Marc Visser
6 augustus 2022

Was weer top

Pietje
6 augustus 2022
Erik
4 augustus 2022

Heerlijk dunne krokante bodem!

Joost Muhlenbruch
4 augustus 2022

Heerlijke Pizza, kunnen ze in Italie nog wat van leren

Paola
4 augustus 2022
Mariëtte
4 augustus 2022

Wat een heerlijke pizza’s!!

de Vries
3 augustus 2022

Eten was prima. Had rond 17:00 besteld kon het om 17:40 ophalen..maar kreeg het uiteindelijk pas om 18:20.. dat is wel erg laat. Daarnaast een lasagne besteld, maar kreeg een penne bolognese.. dus wat dat betreft niet zo tevreden.

Cora Schoneveld
1 augustus 2022

Gisterenavond een pizza quattro stagioni en risotto bosciola door La Piazza thuis laten bezorgen. Gezien het tijdstip van bestellen en de drukte duurde het even, maar toch kregen we ons eten 20 of 25 minuten eerder dan verwacht. Het eten was heerlijk, complimenten! Smaakt niet doorsnee en erg lekker. Een volgende keer bestellen we graag nog eens of komen we naar het restaurant! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelita
25 juli 2022

Heerlijke pizza’s

Michaël van de Poel
21 juli 2022
Bras
20 juli 2022

Anderhalf uur gewacht, niet gaar koud + de helft vergeten !!! Top

Jos van Hamont
10 juli 2022

Bijna een uur te laat bezorgd zonder enig contact op te nemen. Dus zelf maar gebeld. Aardige mensen en ter compensatie een fles wijn gehad. Netjes. Advies: bel even als het veel later wordt. Klantvriendelijk en duidelijk. Verder heerlijk gegeten!

Zwolle
9 juli 2022

Het was heerlijk!!! Maar is het mogelijk om kleiner formaat te maken voor (klein)kinderen

Jansen
2 juli 2022
Koeno
1 juli 2022

Het was als vanouds weer heerlijk

Gert Jan
26 juni 2022

Buitenrand van de pizza was ‘kaal’. Vandaar 4/5 **** De binnenkant was goed! Smaak was heerlijk. Pizza was lekker! Dame van de bezorging was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 juni 2022

Eten was lekker maar we hadden gevraagd of de pizza gesneden kon worden en of er bestek bij kon voor de pasta, dit is allebei niet gedaan. Pasta kon dus nauwelijks gegeten worden.

Gerard
19 juni 2022

Heerlijke pizza!

Paola
13 juni 2022

Het was weer geweldig lekker🥰🤍

Gerard
12 juni 2022
Koeman
3 juni 2022

Heerlijk gegeten!

Mathys Schaafsma
2 juni 2022

Pizza's waren heerlijk. Maar Vlees was voor een deel nog rauw en dát is echt niet goed!

Puck
23 mei 2022

Top !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Gortzak
22 mei 2022

's Middags via de website besteld, 's avonds exact op tijd geleverd. De pizza Pollo met ananas was warm, goed belegd, lekkere korst. Niks dan goeds dus.

Anoniem
21 mei 2022

De bezorgen was precies optijd en het eten was nog lekker warm.

Erik
18 mei 2022

Pizza's waren goed, maar onze bestelling is helemaal niet opgepakt ook al hadden we die 2 uur van te voren doorgegeven.

Anoniem
16 mei 2022
Anoniem
15 mei 2022

Lekkere goed belegde pizza's

Lina
15 mei 2022

Eten was over heerlijk, top en echte aanrader, Lekkere zalm, en maxi grill voor 2 personen besteld. Zat zeker meer in dan voor 2 personen. Lekker

Bert
8 mei 2022
Henk
7 mei 2022

Bezorging op tijd, eten smaakte goed en was ook goed warm. Voor herhaling vatbaar!

Chantal
6 mei 2022

Snel bezorgd, smaakvol en veel. Misschien een idee om voor senioren een mogelijkheid te bieden kleinere porties te kunnen bestellen.

Angelita
5 mei 2022

Pizza en lasagne besteld de pizza was prima te eten, de lasagna bleek echter een bakje pasta met gesmolten kaas erop. Overigens vindt ik €5,50 voor een paar kleine broodjes met kruidenboter aan de hoge kant

Post
3 mei 2022
Jolanda
29 april 2022

Heerlijke pizza's en spare ribs. Nog goed warm. Bezorging was half uur sneller dan was bevestigd.

Mirjam
29 april 2022

SLECHT heb 4 euro extra betaald voor champignons en aubergine zat letterlijk nog niet 1 champignon in in stukjes gesneden en 3 plakjes aubergine schil pasta helemaal doorgekookt net pap niet eetbaar ! Ben heel erg teleurgesteld zeker omdat de prijs in omhoog gegaan en de kwaliteit omlaag. Bestel hier niet meer !

Hein
28 april 2022

Erg lekker, maar ik kreeg een Quattro Stagioni ipv de bestelde Quattro Formaggi. Verbeterpuntje

Frans
27 april 2022

Ondanks drukte op Koningsdag hoefden we maar even te wachten om onze bestelling op te halen en het smaakte heerlijk!

leo
27 april 2022

de prijs bizar gestegen en de bezorg kosten ook

Leroy
24 april 2022
Antwan
23 april 2022

Bestelling was er snel, warm en super lekker!

Johan van Werkhoven
23 april 2022

Pizza's smaakten heerlijk en waren lekker warm. Bezorging 10 min. later dan gevraagd, maar vind ik acceptabel.

Corine
19 april 2022
Wilco
17 april 2022
Marie
15 april 2022
Gerard
10 april 2022

Sneller dan verwacht. Heerlijk! En heerlijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raphaël
9 april 2022

Mooie website, prettig orderverloop in de eigen bestel module. Vergelijkbaar met thuis bezorgd, maar natuurlijk beter voor de plaatselijk ondernemer om via dit prettige systeem te bestellen of te bellen. Lekker eten, vriendelijke bezorgster (in ons geval vandaag dan) en ruim op tijd bezorgd. Tip: bezorgster kwam 17:40 terwijl de mail 18:20 aangaf. Ivm drukte geeft de bevestigingsmail in het weekend altijd een uur bezorgtijd aan. Natuurlijk fijn als het sneller kan, maar misschien kan het iets specifieker. Onze gasten zaten er nog niet helemaal klaar voor. Maar dat is een luxe probleem. Kortom, smakelijk, goede service en snel. Top!

D&A
8 april 2022

Heerlijk. Temperatuur ook. Vlot bezorgd.

Paul Bistro
27 maart 2022

Mooi op tijd,én warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
27 maart 2022
Frank
26 maart 2022

Goede pizza en mooi rond de afgesproken tijd geleverd.

Schaafsma
24 maart 2022

Complimenten voor de perfecte pizzabodem én zeer goede ingrediënten wat maakt dat jullie pizza's van goede kwaliteit zijn en heerlijk van smaak!

Nicolien
24 maart 2022

Super goede service!! Goed op tijd, zelfs voor de bestelde tijd. Het eten is goed warm en vriendelijke bezorgers. Ga zo door !!

Kaat
21 maart 2022

Beste pizza's van Woudenberg. Smaakvol, optijd geleverd en altijd vriendelijke bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sturkenboom
14 maart 2022

Heerlijke pizza en precies op de afgesproken tijd. Thanks!

Beek
13 maart 2022
Manders
7 maart 2022

Eten prima !!!!tomatenrijst ook erg lekker en vlotte vriendelijk bezorging zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
6 maart 2022
Marjan Apol
6 maart 2022
Erik
6 maart 2022

Echt een aanrader ! Altijd op tijd en echt super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Kalsbeek
5 maart 2022

Het was vervelend dat de griekse salade enorm gelekt had. De papierentas was helemaal doorweekt, waardoor de bodem eruit viel. Daardoor ook de salade op de grond😒

D&A
26 februari 2022
Lijffijt
26 februari 2022

Keurig op tijd

Marlissa
26 februari 2022

Meerdere verschilende bestelling gedaan en elke keer heerlijk gegeten

Martine
26 februari 2022

Snel, goed warm en ontzettend lekker.

Anoniem
24 februari 2022
Blomaard
24 februari 2022

Altijd lekker en snel bezorgd.

Lina
18 februari 2022

We hebben weer heerlijk gegeten, eten was perfect

R
17 februari 2022

E manders

Cathy
17 februari 2022

Snelle levering van heerlijke pizza's. Berzorgers altijd netjes en beleefd.

Raoul
16 februari 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging keurig optijd door een vriendelijke bezorger.

Mariët Dettmer
14 februari 2022

De pizza's waren én gereed op het afgesproken tijdstip én ze waren erg lekker

Miranda
14 februari 2022

Het eten smaakt super goed helaas werd de bezorging een half uur later dan dat wij hadden aangegeven. Helaas werd hier niets van bekend gemaakt, dat vind ik persoonlijk niet netjes. Ondanks dat was het eten wel warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie Brokaar
13 februari 2022

Eten was top! Goede service en lekker snel! Zeer tevreden zou het iedereen aanraden!

monique verloop
12 februari 2022

Stipt op tijd en weer overheerlijke pizza's

Laura
11 februari 2022

Opnieuw heerlijk en vriendelijk/gastvrij geholpen.

Moi
10 februari 2022
Marja
4 februari 2022

Heerlijke verse pizza!

Jaap
4 februari 2022

Vrijdagavond besteld, snel in huis en heerlijke Risotto Bosciolla gegeten. Topzadk!

Laura
4 februari 2022

Heerlijke pizza, smaken precies goed, pesto bijvoorbeeld heel subtiel, waar het soms elders gelijk overheersend kan zijn. Heerlijke dunne maar knapperige bodem en voldoende rijk belegd. En dat voor een heel nette prijs!

Hans
3 februari 2022

Beste pizza's van het dorp. Prima dat je niet meer via thuisbezorgd kan bestellen. Wel jammer dat je nu geen extra toppings online op de pizza kan bestellen.

Sturkenboom
3 februari 2022

Precies op tijd klaar en een heerlijke pizza!

D&A
29 januari 2022

Heerlijk van smaak. Goed warm. Prima op tijd.

van der Spek
24 januari 2022

Heerlijk gegeten! Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin de Bruin
19 januari 2022

Tiramisu was niet goed, moest eerst een poos in de koelkast. Pizza’s waren prima

A hanna
18 januari 2022

Lekker echt aanrader

Marja
13 januari 2022

Zoals altijd was de pizza voortreffelijk!

Simone
13 januari 2022

Prima pizza's, maar in opmerkingen gevraagd om pizza La Piazza zonder campignons en bij afhalen zelfs nog gemeld dat we voor de pizza salami + la piazza zonder campignons komen. Om er thuis achter te komen dat er toch een grote lading champignons op zit. Verder lekkere pizza's, maar zou 5 sterren zijn als de opmerkingen worden gelezen.

Jaap
12 januari 2022

Deze keer Souvlaki gekozen. Heerlijke grillsmaak, topfriet en compleet met tzatziki, sausjes en salade.

Harm Olde
9 januari 2022

Heerlijke pizza’s. We hebben er van genoten. De bestelling ging prima. Afhalen was makkelijk.

Bosma
8 januari 2022

Bezorging precies op tijd en de kwaliteit van het eten was fantastisch!

Silvana
3 januari 2022

Heerlijk pizza gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
2 januari 2021

Lasagne was erg aangebrand smaakte daardoor niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Koren
1 januari 2021

Heerlijk en goed verzorgd

EdJ
31 december 2021

Bezorging was exact op tijd en pizza’s lekker. Alleen had ik gevraagd om n calzone zonder champignons, ik heb echter nog nooit zoveel champions op n pizza gezien.. nou ja, vooruit dan maar

Marja grevenstuk
30 december 2021

Op tijd bezorgd en goed warm vriendelijke bezorger en superrrr lekker!! Vers gemaakt!! Chapou 👍👍 een aanrader!!

Jaap
19 december 2021

Keertje risotto besteld en net zo’n goede ervaring als met dd pizza’s: heel lekker en snel bezorgd!

Marja
18 december 2021
Eagle
17 december 2021

Vriendelijke bezorger. En lekker pizza. Hadden deze als tip gehoord en wij geven de tip graag door wil je pizza eten dan moet je zeker hier bestellen

Nigar
16 december 2021
Hadish Tesfahiwet
12 december 2021

Heel lekker en bedankt ❤️🙏

Linda van den Hul
10 december 2021

Ik bestel regelmatig én naar tevredenheid bij La Piazza en schrijf dat ook vaak in een review. Over de bestelling van vandaag was ik niet zo te spreken: het eten was niet warm, lauw eigenlijk. Daardoor moest ik heel snel eten en kon ik er niet echt van genieten. Ik had rond 17.15 uur besteld en volgens de prognose zou ik de bestelling rond 18.15 uur mogen verwachten maar er werd om 17.45 al bezorgd dus dan denk je: hè, lekker maar dat viel tegen. Ik hoop dat het een uitzondering is ...

Paul
4 december 2021

Zoals altijd weer super heerlijk eten, netjes op tijd bezorgd, netjes verpakt en nog lekker warm, onze absolute favoriet in Woudenberg!!

Jasmijn
30 november 2021

Het is al weer even geleden dat we besteld hebben bij la piazza, maar de kwaliteit en de snelheid van bezorgen blijft ontzettend goed. Veel sneller dan aangegeven in hun bericht. En het eten was nog goed warm na een rit Woudenberg - maarn. En het eten was heerlijk.

Kris
23 november 2021

Ik belde omdat de pizza niet warm en gaar genoeg was. Meteen kwamen ze een nieuwe heerlijke pizza brengen! Top service en echt goed eten!

Ingrid
22 november 2021

Zoals altijd was eten weer heerlijk en de bezorging lekker snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Rommers
21 november 2021

Prima op tijd en erg lekker. Een enorme hoeveelheid eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tara
13 november 2021

Bezorging was vlot en de pizza was heerlijk.

E. van Velzen
11 november 2021

Heerlijk gegeten weer!

Frans wagensveld
30 oktober 2021

Beste pizza ooit gegeten 🍕

Van der Zon
28 oktober 2021

Pizza's op zich oké maar speciaal gevraagd om een calzone zonder champignons en er zaten toch veel champignons op/in!

Mark Gortzak
27 oktober 2021

Ik ging het om 20:00 afhalen, het was stipt om 20:00 klaar. Top! Mixed grill was lekker, genoeg sauzen, lekkere dikke patat. Alleen die salade stelde niet veel voor. Die zou ik met een saus door de gyros mengen, los smaakt de onaangemaakte sla nergens naar.

Fam. De Blij
25 oktober 2021

Perfecto!

Mo
21 oktober 2021

Kip was flauw van smaak en veel vet onderin het bakje waardoor onderste stukjes niet lekker waren. Bezorging sneller dan verwacht!!

lies van Gaalen
27 september 2021

Bestelling lag klaar op afgesproken tijd. De pizza was heerljk

Ton
23 september 2021

Was weer prima, ribs, pizza en gyros

Gesina
8 september 2021

Lekker en supersnel op de camping bezorgd! Alleen de kool salade viel een beetje tegen. Voor de rest dik tevreden.

Maj
2 september 2021

Heerlijke pizza's, lekkere bodem. Pizza Caprese: zat daar wel mozzarella op? Te weinig of te smakeloos... Buffelmozzarella zou lekker zijn. Verder: online besteld voor afhalen om 17u maar ik moest aldaar nog 15 minuten wachten voor het klaar was. Daardoor natuurlijk wel supervers! Online bestellen ging soepel, betaling via iDeal (kost wel 25ct extra). Al met al lekker gegeten hoor, zeker voor herhaling vatbaar. Wel 3,5e ster, als dat kon.

Arthur
1 september 2021

De bediening was enthousiast en leuk en het eten was echt lekker! De huisgemaakte tiramisu was ook bijzonder lekker. We komen terug!

Gert
28 augustus 2021

Prima pizza's en schotel, was warm genoeg.

Henk
25 augustus 2021

Lekker gegeten maar wij vonden het eten vrij zout, wij eten normaal gesproken weinig zout. Dus veel dorst in de loop van de avond.

Heiko
21 augustus 2021

Heerlijke pizza en op de afgesp

André Koudijs
19 augustus 2021

Vriendelijk personeel en goede service! Wij bestelden veel pizza's i.v.m. een verjaardag. De pizza's vielen erg goed in de smaak. Ga zo door!

Carree Ron
16 augustus 2021

Snelle levering en heerlijke pizza’s 🍕

Vincent
16 augustus 2021

Het eten werd een uur te vroeg bezorgt! Gelukkig was iedereen net thuis, maar bezorgtijden zijn er toch niet voor niks. Gelukkig was het eten wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
12 augustus 2021

De bezorger was wel vriendelijk maar beetje jammer dat als je om 22:00 aangeeft, de pizza ruim half uur eerder komt. Terwijl er pas om 22:00 gegeten kan worden. Dus koude pizza..

Boogert
11 augustus 2021

1, 5 uur later dan besteld werd er geleverd, zit je te wachten met alle kids aan tafel.... de pizza's smaakten prima maar de randen waren veel te hard en aan de onderkant verbrand.... een flinke teleurstelling na een hele dag uitzien naar lekkere pizza's

Wouter
7 augustus 2021
Job
5 augustus 2021

Erg lekker gegeten, de pizza La Piazza is goed gevuld. Aanrader

Marja
30 juli 2021

Heerlijk genoten van mijn pizza. Zo als altijd weer een prima keus om bij jullie te bestellen!!

Corien
27 juli 2021

Was een heerlijke pizza!

Jaap
23 juli 2021

Als altijd toppizza, zeer snel bezorgd!

Martin
21 juli 2021
CB
15 juli 2021

Lekkere pizza, maar moest er enorm lang op wachten. Kreeg een mail met de verwachting dat het een uur na plaatsing van m’n bestelling bezorgd zou worden, maar werd nog weer bijna 3 kwartier later.

Frans wagensveld
12 juli 2021
Janine
7 juli 2021

Heerlijk verse pizza's, goed gevuld en een heerlijk dunne bodem. Ook mooi op tijd klaar. Wij komen zeker terug 👌

H. Klootwijk
5 juli 2021
Chantal
2 juli 2021

Echt goede pizza’s zoals ze horen te zijn! Zo kom je ze in Nederland niet vaak tegen.

B.D.
1 juli 2021

Heerlijke pizza's. Iets eerder ophalen, want je moet er even op wachten, maar dan zijn ze ook supervers.

Westeneng
1 juli 2021

Wij vonden de smaak van de pizza's matig. We hebben weleens smaakvollere pizza's op. Vandaar 2 sterren

Anneke
26 juni 2021

Heerlijke pizza! Gezellig sfeertje in het restaurant!

TMH
25 juni 2021

Opnieuw mooie gerechten van uitstekende kwaliteit! Wij bestellen graag hier!

Maestro
25 juni 2021

Lekker lekker pizza gegeten , super snel top 👍

Drabe
25 juni 2021

Er was per ongeluk iets mis gegaan bij de bestelling. Piazza heeft dat direct goed gemaakt en heeft de goede bestelling thuis bezorgd. Prima service!

Zwolle
20 juni 2021

het was heerlijk!!! Misschien een paar kindergerechtjes op het menu?

Roos
19 juni 2021

Bezorging duurde erg lang en toen we uiteindelijk langskwamen om ze op te halen bleek er ook nog 1 pizza te ontbreken. Jammer. De pizza’s waren wel lekker.

Els
19 juni 2021

Zeer yevreden

Maestro
17 juni 2021

Uitstekende vegetarische en caprese pizza die met smaak wordt gegeten, ik beveel La Piazza aan voor heerlijk eten, erg vriendelijk Top 👍

leo
17 juni 2021

jamer dat het steeds minder wort en de ui is bijna niet te vinden ik was blij met jullie maar helaas nu wat minder

Steffi
11 juni 2021

Prima gerechten en mooi optijd! Bedankt en tot de volgende!

Anoniem
9 juni 2021

Heerlijke pizza

Ton
9 juni 2021

Top weer

Rm
6 juni 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk G
30 mei 2021

Eerste keer besteld, maar doen we zeker vaker. Bezorgd op afgesproken tijd, ondanks de drukte. Aardige bezorging. We hadden beide een pizza die lekker dun en knapperig was fijn belegd , en warm bij aankomst. Top team !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilae
27 mei 2021

Heerlijk gegeten!!

Sandra
26 mei 2021

Dinsdag 4 pizza s besteld: Calzone die was goed Calzone gyros was veel te hard, pizza statione was pizza in een waarvan je niks meer kon zien bodem te hard en pizza four cheese was nog de ergste je kon nog n beetje tomatensalsa zien en gesmolten geraspte kaas waar waren de andere kazen? Nooit meer

Peter
25 mei 2021

De pizza's vonden wij echt heel erg lekker. Goede bodem, lekkere ingrediënten. De maaltijdsalade vonden we eerlijk gezegd niet zo. Voor de prijs vonden we die iets te magertjes. Ook misten er ingrediënten, maar in de ruil kregen we een pizza nabezorgd, erg netjes opgelost. We gaan zeker weer (pizza) bestellen.

Jan
21 mei 2021

Miste de sla en friet en saus bij de mixed grill

Jaap
18 mei 2021

Top pizzabodem, verse topping, smullen. Had een pizza La Piazza, aanrader.

Sjoukema
16 mei 2021
Dijkhuizen
10 mei 2021

Tortellini carbonara was wat aan de droge kant. Pizza's en pasta tortufo was prima

Henk
8 mei 2021

Voor het eerst besteld. Mix grill voor 2 personen. Wij vonden het lekker en genoeg voor 2 personen!

Coen
6 mei 2021

Was OK, vlees aan de droge kant. Heb we eens lekkerder gegeten.

Peter
1 mei 2021

Fijne mensen. Keurig verzorgd en super lekker eten.

Hilda
30 april 2021

Supersnel bezorgd en superlekker 😀

Behrisch
29 april 2021

And again outstanding dishes for an outstanding price! Inside the Calzone lots of fresh veggies. The pastas we’ve had also tasted very good! Especially the Lasagna We’ll order again soon and hope this high quality will stay 🥰

A Hanna
29 april 2021
L. Baalman
28 april 2021

70 minuten te laat bezorgd. Zou om 18.30 bezorgd worden. Om 18.52 een mail ontvangen dat de bestelling onderweg was. Om 19.20 maar eens gebeld waar het bleef. Het bonnetje bleek ergens verstopt te zijn. Bestelling uiteindelijk ontvangen rond 19.40 uur. Een compensatie zou wel netjes zijn geweest.

Bos
28 april 2021

Was niet op tijd, misschien even een belletje als het later wordt

silvia
27 april 2021

prima optijd bezorgd 5 minuten later en dat voor een feestdag. Het eten was weer heerlijk niks op aan te merken. Alleen misschien iets meer saus vooral de tzazikisaus. of mogelijkheid op site zetten dat je meer saus kan bijbestellen. Maar tot de volgende bestelling aanwinst voor woudenberg.

staalduinen
27 april 2021

Veel te vette pizza's, Bodem veel te dun, calzone meer lucht dan vulling Salade van 12 euro is zijn geld zeker niet waard was niet te eten. al met al zeker niet tevreden bella roma was veel beter. wij bestellen hier niet meer.

Bob
27 april 2021

Uitstekende bezorging en heerlijke Pizzas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
27 april 2021

It was delicious! A perfect Italian pizza and a even better calzone! Will order again and we’re happy to have such a great pizzeria in the neighborhood

A hanna
26 april 2021

Heerlijk eten 👍👍

A hanna
18 april 2021

Lekker pasta 👍👍

Albert
18 april 2021
Paul E. van der Sluis
18 april 2021

Zoals gebruikelijk waren de pizza's weer bijna klaar op het afgesproken ophaaltijdstip en hebben we ervan gesmuld.

Ester
18 april 2021

Heerlijke pizza. Mooi op tijd bezorgd.

Michel
17 april 2021

Bestelling zelf was erg goed maar helaas moest ik 30 minuten wachten op de reeds betaalde bestelling.

Zonnetje
17 april 2021

Eten erg lekker en zeker de schotels qua vlees ruim voldoende! Behalve het pitabroodje. Daar zat meer patat dan vlees in gestopt. Dat was jammer.

Annelies
17 april 2021

De pizza's smaakten prima en we werden netjes geholpen!

Linda
16 april 2021

Weer heerlijk gesmuld van de gewone én kipgyros. Dit keer werd in een andere verpakking geleverd waardoor het eten nóg warmer aankwam en ook warm bleef: goede verandering! Ook wat meer tzaziki erbij dan de vorige keer: lekker!!! Jullie doen het goed, complimenten.

J.K.
15 april 2021

Smaak is prima, wij vonden de bodem wat taai.

leo
14 april 2021

bij de bestelling zit de helft er niet op

Paul E. van der Sluis
11 april 2021

Zoals gebruikelijk: voortreffelijke pizzza's en keurig op de afgesproken afhaaltijd bijna klaar.

Francisca
10 april 2021

Heerlijk voor de eerste keer gegeteten! (mixed grill voor 2 p.) Meer dan genoeg en erg lekker. Bezorging was na ongeveer een 30 min. (er was 60 min aangegeven) Aanrader.

Marijke
8 april 2021

Bestelling op de afgesproken tijd warm afgehaald en lekker gegeten . Gaan we zeker nog eens doen!

Jaap
2 april 2021

Beste pizza’s in de regio. Bezorging was sneller dan gepland, compliment!

Linda
26 maart 2021

Erg lekker gegeten! Zowel de gyros als de kipgyros goed op smaak en temperatuur en ruim voldoende porties. Salade lekker knapperig vers. Tzaziki had iets meer mogen zijn, zo lekker :-) Bezorging was naar wens, zelfs 5 minuutjes eerder. Het was een eerste kennismaking en zeker voor herhaling vatbaar!

Ron
22 maart 2021

Eerste keer besteld: lekker gegeten en erg ruime porties. De bestelling en bezorging is perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A hanna
21 maart 2021
Brenda Roesf
18 maart 2021

Spareribs met patat en salade waren erg lekker en mals.

Jaap
14 maart 2021

Echt fijne spare-ribs met misschien wel de beste Friet van Woudenberg. Ondanks dat het zaterdag was snel geleverd.

Cyanne
13 maart 2021

Echt heel erg jammer. Al een aantal keer besteld en erg tevreden, maar gisteren was een grote teleurstelling. De pizza’s hebben ons een flinke kaaktraining bezorgd, zo hard en taai. De randen van de pizza waren zo hard dat ze niet eens eetbaar waren. De kaas op de pizza leek wel van plastic en de pizza was verschrikkelijk zout.

Paul van der Sluis
12 maart 2021

Perfect op de afgesproken afhaaltijd klaar. We hebben gesmuld.

André Koudijs
8 maart 2021

De pizza's waren wederom erg lekker! Ga zo door!

Hilda
6 maart 2021
Edwin
3 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Marco.A
1 maart 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Rietveld
27 februari 2021

Heel snelle bezorging Super lekkere, malse spareribs, vol vlees

Mirjam
27 februari 2021

Gyros schotel besteld en het was veel en heel lekker! Bezorging was ook mooi op tijd.

Ancilla
27 februari 2021

Online besteld. Stond keurig op tijd klaar. Mixed grill was heerlijk. Ook de pizza smaakte lekker. Grote porties. Ga hier zeker nog een keer bestellen en hopelijk ook een keertje eten. Ga zo door.

Annette
26 februari 2021

De pizza's waren heerlijk, goed belegd en prima bodem. Bezorging was ruim op tijd!

Paul
25 februari 2021

Lekkere pizza's en perfect op de afgesproken tijd klaar om af te halen.

Tevreden
21 februari 2021

De bestelling werd al eerder afgeleverd dan aangegeven, wat prettig was. Helaas zat er geen salade bij (volgens het menu zou dat erbij zitten). Ook zat er geen bifteki bij de mixed grill, maar wel een dubbele portie spareribs. Het was fijn geweest als dit van tevoren gecommuniceerd was. De gyros was erg lekker.

Maartje
18 februari 2021

Snelle bezorging, en de lekkerste pizza’s in Woudenberg!

Ina
14 februari 2021

Heerlijk!

Edwin
12 februari 2021

Veel verschillende gerechten geprobeerd. Tot nu toe alles heel goed en lekker. En keurig op tijd.

Peter
11 februari 2021

Prima en lekkere pizza's. Goed en ruim belegd , pasta ook erg lekker en eigelijk teveel voor 1 persoon.

Inge
10 februari 2021

Lekkere pizza Ik had alleen een opmerking geplaatst dat ik op de pizza Pollo graag ook wat paprika had willen hebben, dat is niet gelezen denk ik..

A hanna
7 februari 2021

Lekker eten altijd

Aline
6 februari 2021

Lekkere pizza's, bezorging op tijd, salade was niet om over naar huis te schrijven met verbrande kip.

Ton
6 februari 2021

Goed gegeten, op de afgesproken tijd afgehaald. Stond klaar en was goed warm bij thuiskomst.

Robin
5 februari 2021

Heerlijk, smaakvolle, rijk belegde pizza La Piazza.

Tanja
4 februari 2021

Fijne bestelsite, bestelling op tijd klaar, pizza's erg lekker. Knapperige korst, dunne bodem, niet te zout en te vet.

P.M. de Pater
4 februari 2021

Heerlijke Pizza's. In de pasta kwamen we helaas een dot met haren tegen....

Jeanette
30 januari 2021

Heerlijk krokante dunne bodem, goed warm en keurig op tijd bezorgd

Anoniem
25 januari 2021

20 minuten af te halen topservice

A Hanna
25 januari 2021

Lekker pizza top

Leo polders
25 januari 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten. Echt een aanrader!

leo
25 januari 2021

zelfs bij verkeerde bestelling goed opgelost dank hier voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teunis
24 januari 2021

Lekker en op tijd

Marleen
24 januari 2021

We hadden heel vroeg op de dag besteld voor diezelfde avond, maar het eten kwam alsnog ruim 45 minuten te laat. Dat was storend, vooral omdat we 40 minuten voor levering een mail kregen dat het eten eraan kwam. Het vooruitzicht om een pizza te moeten eten die al 40 min in een bezorgtas had gezeten was niet al te fijn, natuurlijk. Het eten was uiteindelijk wel goed van kwaliteit. De bezorger was 10 min voor bezorging vertrokken van het restaurant, bleek. Wees daar gewoon eerlijk in en laat dat weten. Mochten we weer bestellen, dan halen we het zelf op.

Edwin
23 januari 2021

Het was heerlijk!

leo
19 januari 2021
Ingrid Sevink
17 januari 2021

De bezorging was helaas een half uur later dan ik had gevraagd en wat de mail aangaf, maar het eten was erg lekker! Voor herhaling vatbaar.

Vermeer
14 januari 2021

ff wat anders, heerlijke gerechten. De kruiden op de patat is niet onze smaak. Verder perfect

Vincent
12 januari 2021

Pizza was prima op tijd maar niet warm eigenlijk lauw en dat was erg jammer.

leo
11 januari 2021

zag er goed uit en smakte ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A hanna
10 januari 2021

Lekker eten

Fam. Van Keulen
8 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten! De risotto’s, bifteki en gyros waren erg lekker. De tzatziki maakte het af!

Anoniem
5 januari 2021

Eten was echt heerlijk. Bezorg tijd vond ik aan de lange kant voor een door de weekse dag.

Nathalie Meijboom
3 januari 2020

Heerlijk en super snel!

Karin
2 januari 2020

Heerlijke pizza’s. Goed belegd en lekkere dunne bodem. Voor herhaling vatbaar!

Jaap
29 december 2020

Erg lekkere souvlaki en gyros en bijzonder vriendelijke mensen. De friet is super! Vorige week ook hun pizza gegeten en die was ook vijf sterren.

Linda
28 december 2020

Heerlijke pizza. Goed belegd en met smakelijke dunne bodem. Precies volgens aangegeven tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
24 december 2020

Lekker warm bezorgd en goed belegd

Ton
22 december 2020

Lekkere pita gyros, frites prima

Patricia
16 december 2020

Bestelde hier voor het eerst (wonen nog niet zolang in Woudenberg). Erg lekkere handgemaakte verse pizza, erg smakelijk.

JP
16 december 2020
MarkG
9 december 2020

Na een uur gebeld hoe het met de bestelling stond. Die was letterlijk net onderweg. Goed kan gebeuren, zeker als ik de andere reviews lees. Hopelijk zijn dit kinderziektes. De pizza La Piazza (nummer 32) was groot, en rijkelijk belegd. Hij was niet gesneden. Dit is toch iets wat makkelijk te doen is en net een beetje extra service geeft. Nummer 62 op de kaart ("Gegrilde kipfilet met champignons truffelroomsaus") was voor mijn vrouw. Die is allergisch voor kaas. Dus een grillgerecht lijkt redelijk veilig. Helaas was de kipfilet na het grillen in een bakje , de champignos truffelroomsaus erover heen, in de oven gegaan. En met kaas gegratineerd. Dus die hebben we er nog uit kunnen vissen. Met maagpijn tot gevolg. Als je dit doet, zet het dan op de kaart!

Linda
3 december 2020

Heerlijk eten en prima service, goed opgelost nadat onze bestelling via de website niet goed was gegaan. Chapeau!

MarkG
2 december 2020

Lekker mals vlees in de mixed grill! Daar gaat het om. Was nog veel ook. We hadden twee bakjes knoflooksaus, we misten alleen de tzatziki saus. Verder waren de salades niet aangemaakt, dus niet zo bijzonder. Maar goed, je besteld geen mixed grill voor de salade. Om 19:40 besteld, ze waren er om 20:20. De andere reviews hadden het over een langere bezorgtijd. Wij blij, maar hadden we mazzel of niet?

Jan
17 november 2020