Beoordelingen van La Piazza Woudenberg

Recente recensies

5.0
Mark Gortzak
gisteren

Ik ging het om 20:00 afhalen, het was stipt om 20:00 klaar. Top! Mixed grill was lekker, genoeg sauzen, lekkere dikke patat. Alleen die salade stelde niet veel voor. Die zou ik met een saus door de gyros mengen, los smaakt de onaangemaakte sla nergens naar.

Fam. De Blij
25 oktober 2021

Perfecto!

Mo
21 oktober 2021

Kip was flauw van smaak en veel vet onderin het bakje waardoor onderste stukjes niet lekker waren. Bezorging sneller dan verwacht!!

lies van Gaalen
27 september 2021

Bestelling lag klaar op afgesproken tijd. De pizza was heerljk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
23 september 2021

Was weer prima, ribs, pizza en gyros

Gesina
8 september 2021

Lekker en supersnel op de camping bezorgd! Alleen de kool salade viel een beetje tegen. Voor de rest dik tevreden.

Maj
2 september 2021

Heerlijke pizza's, lekkere bodem. Pizza Caprese: zat daar wel mozzarella op? Te weinig of te smakeloos... Buffelmozzarella zou lekker zijn. Verder: online besteld voor afhalen om 17u maar ik moest aldaar nog 15 minuten wachten voor het klaar was. Daardoor natuurlijk wel supervers! Online bestellen ging soepel, betaling via iDeal (kost wel 25ct extra). Al met al lekker gegeten hoor, zeker voor herhaling vatbaar. Wel 3,5e ster, als dat kon.

Arthur
1 september 2021

De bediening was enthousiast en leuk en het eten was echt lekker! De huisgemaakte tiramisu was ook bijzonder lekker. We komen terug!

Gert
28 augustus 2021

Prima pizza's en schotel, was warm genoeg.

Henk
25 augustus 2021

Lekker gegeten maar wij vonden het eten vrij zout, wij eten normaal gesproken weinig zout. Dus veel dorst in de loop van de avond.

Heiko
21 augustus 2021

Heerlijke pizza en op de afgesp

André Koudijs
19 augustus 2021

Vriendelijk personeel en goede service! Wij bestelden veel pizza's i.v.m. een verjaardag. De pizza's vielen erg goed in de smaak. Ga zo door!

Carree Ron
16 augustus 2021

Snelle levering en heerlijke pizza’s 🍕

Vincent
16 augustus 2021

Het eten werd een uur te vroeg bezorgt! Gelukkig was iedereen net thuis, maar bezorgtijden zijn er toch niet voor niks. Gelukkig was het eten wel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
12 augustus 2021

De bezorger was wel vriendelijk maar beetje jammer dat als je om 22:00 aangeeft, de pizza ruim half uur eerder komt. Terwijl er pas om 22:00 gegeten kan worden. Dus koude pizza..

Boogert
11 augustus 2021

1, 5 uur later dan besteld werd er geleverd, zit je te wachten met alle kids aan tafel.... de pizza's smaakten prima maar de randen waren veel te hard en aan de onderkant verbrand.... een flinke teleurstelling na een hele dag uitzien naar lekkere pizza's

Wouter
7 augustus 2021
Job
5 augustus 2021

Erg lekker gegeten, de pizza La Piazza is goed gevuld. Aanrader

Marja
30 juli 2021

Heerlijk genoten van mijn pizza. Zo als altijd weer een prima keus om bij jullie te bestellen!!

Corien
27 juli 2021

Was een heerlijke pizza!

Jaap
23 juli 2021

Als altijd toppizza, zeer snel bezorgd!

Martin
21 juli 2021
CB
15 juli 2021

Lekkere pizza, maar moest er enorm lang op wachten. Kreeg een mail met de verwachting dat het een uur na plaatsing van m’n bestelling bezorgd zou worden, maar werd nog weer bijna 3 kwartier later.

Frans wagensveld
12 juli 2021
Janine
7 juli 2021

Heerlijk verse pizza's, goed gevuld en een heerlijk dunne bodem. Ook mooi op tijd klaar. Wij komen zeker terug 👌

H. Klootwijk
5 juli 2021
Chantal
2 juli 2021

Echt goede pizza’s zoals ze horen te zijn! Zo kom je ze in Nederland niet vaak tegen.

B.D.
1 juli 2021

Heerlijke pizza's. Iets eerder ophalen, want je moet er even op wachten, maar dan zijn ze ook supervers.

Westeneng
1 juli 2021

Wij vonden de smaak van de pizza's matig. We hebben weleens smaakvollere pizza's op. Vandaar 2 sterren

Anneke
26 juni 2021

Heerlijke pizza! Gezellig sfeertje in het restaurant!

TMH
25 juni 2021

Opnieuw mooie gerechten van uitstekende kwaliteit! Wij bestellen graag hier!

Maestro
25 juni 2021

Lekker lekker pizza gegeten , super snel top 👍

Drabe
25 juni 2021

Er was per ongeluk iets mis gegaan bij de bestelling. Piazza heeft dat direct goed gemaakt en heeft de goede bestelling thuis bezorgd. Prima service!

Zwolle
20 juni 2021

het was heerlijk!!! Misschien een paar kindergerechtjes op het menu?

Roos
19 juni 2021

Bezorging duurde erg lang en toen we uiteindelijk langskwamen om ze op te halen bleek er ook nog 1 pizza te ontbreken. Jammer. De pizza’s waren wel lekker.

Els
19 juni 2021

Zeer yevreden

Maestro
17 juni 2021

Uitstekende vegetarische en caprese pizza die met smaak wordt gegeten, ik beveel La Piazza aan voor heerlijk eten, erg vriendelijk Top 👍

leo
17 juni 2021

jamer dat het steeds minder wort en de ui is bijna niet te vinden ik was blij met jullie maar helaas nu wat minder

Steffi
11 juni 2021

Prima gerechten en mooi optijd! Bedankt en tot de volgende!

Anoniem
9 juni 2021

Heerlijke pizza

Ton
9 juni 2021

Top weer

Rm
6 juni 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk G
30 mei 2021

Eerste keer besteld, maar doen we zeker vaker. Bezorgd op afgesproken tijd, ondanks de drukte. Aardige bezorging. We hadden beide een pizza die lekker dun en knapperig was fijn belegd , en warm bij aankomst. Top team !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilae
27 mei 2021

Heerlijk gegeten!!

Sandra
26 mei 2021

Dinsdag 4 pizza s besteld: Calzone die was goed Calzone gyros was veel te hard, pizza statione was pizza in een waarvan je niks meer kon zien bodem te hard en pizza four cheese was nog de ergste je kon nog n beetje tomatensalsa zien en gesmolten geraspte kaas waar waren de andere kazen? Nooit meer

Peter
25 mei 2021

De pizza's vonden wij echt heel erg lekker. Goede bodem, lekkere ingrediënten. De maaltijdsalade vonden we eerlijk gezegd niet zo. Voor de prijs vonden we die iets te magertjes. Ook misten er ingrediënten, maar in de ruil kregen we een pizza nabezorgd, erg netjes opgelost. We gaan zeker weer (pizza) bestellen.

Jan
21 mei 2021

Miste de sla en friet en saus bij de mixed grill

Jaap
18 mei 2021

Top pizzabodem, verse topping, smullen. Had een pizza La Piazza, aanrader.

Sjoukema
16 mei 2021
Dijkhuizen
10 mei 2021

Tortellini carbonara was wat aan de droge kant. Pizza's en pasta tortufo was prima

Henk
8 mei 2021

Voor het eerst besteld. Mix grill voor 2 personen. Wij vonden het lekker en genoeg voor 2 personen!

Coen
6 mei 2021

Was OK, vlees aan de droge kant. Heb we eens lekkerder gegeten.

Peter
1 mei 2021

Fijne mensen. Keurig verzorgd en super lekker eten.

Hilda
30 april 2021

Supersnel bezorgd en superlekker 😀

Behrisch
29 april 2021

And again outstanding dishes for an outstanding price! Inside the Calzone lots of fresh veggies. The pastas we’ve had also tasted very good! Especially the Lasagna We’ll order again soon and hope this high quality will stay 🥰

A Hanna
29 april 2021
L. Baalman
28 april 2021

70 minuten te laat bezorgd. Zou om 18.30 bezorgd worden. Om 18.52 een mail ontvangen dat de bestelling onderweg was. Om 19.20 maar eens gebeld waar het bleef. Het bonnetje bleek ergens verstopt te zijn. Bestelling uiteindelijk ontvangen rond 19.40 uur. Een compensatie zou wel netjes zijn geweest.

Bos
28 april 2021

Was niet op tijd, misschien even een belletje als het later wordt

silvia
27 april 2021

prima optijd bezorgd 5 minuten later en dat voor een feestdag. Het eten was weer heerlijk niks op aan te merken. Alleen misschien iets meer saus vooral de tzazikisaus. of mogelijkheid op site zetten dat je meer saus kan bijbestellen. Maar tot de volgende bestelling aanwinst voor woudenberg.

staalduinen
27 april 2021

Veel te vette pizza's, Bodem veel te dun, calzone meer lucht dan vulling Salade van 12 euro is zijn geld zeker niet waard was niet te eten. al met al zeker niet tevreden bella roma was veel beter. wij bestellen hier niet meer.

Bob
27 april 2021

Uitstekende bezorging en heerlijke Pizzas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
27 april 2021

It was delicious! A perfect Italian pizza and a even better calzone! Will order again and we’re happy to have such a great pizzeria in the neighborhood

A hanna
26 april 2021

Heerlijk eten 👍👍

A hanna
18 april 2021

Lekker pasta 👍👍

Albert
18 april 2021
Paul E. van der Sluis
18 april 2021

Zoals gebruikelijk waren de pizza's weer bijna klaar op het afgesproken ophaaltijdstip en hebben we ervan gesmuld.

Ester
18 april 2021

Heerlijke pizza. Mooi op tijd bezorgd.

Michel
17 april 2021

Bestelling zelf was erg goed maar helaas moest ik 30 minuten wachten op de reeds betaalde bestelling.

Zonnetje
17 april 2021

Eten erg lekker en zeker de schotels qua vlees ruim voldoende! Behalve het pitabroodje. Daar zat meer patat dan vlees in gestopt. Dat was jammer.

Annelies
17 april 2021

De pizza's smaakten prima en we werden netjes geholpen!

Linda
16 april 2021

Weer heerlijk gesmuld van de gewone én kipgyros. Dit keer werd in een andere verpakking geleverd waardoor het eten nóg warmer aankwam en ook warm bleef: goede verandering! Ook wat meer tzaziki erbij dan de vorige keer: lekker!!! Jullie doen het goed, complimenten.

J.K.
15 april 2021

Smaak is prima, wij vonden de bodem wat taai.

leo
14 april 2021

bij de bestelling zit de helft er niet op

Paul E. van der Sluis
11 april 2021

Zoals gebruikelijk: voortreffelijke pizzza's en keurig op de afgesproken afhaaltijd bijna klaar.

Francisca
10 april 2021

Heerlijk voor de eerste keer gegeteten! (mixed grill voor 2 p.) Meer dan genoeg en erg lekker. Bezorging was na ongeveer een 30 min. (er was 60 min aangegeven) Aanrader.

Marijke
8 april 2021

Bestelling op de afgesproken tijd warm afgehaald en lekker gegeten . Gaan we zeker nog eens doen!

Jaap
2 april 2021

Beste pizza’s in de regio. Bezorging was sneller dan gepland, compliment!

Linda
26 maart 2021

Erg lekker gegeten! Zowel de gyros als de kipgyros goed op smaak en temperatuur en ruim voldoende porties. Salade lekker knapperig vers. Tzaziki had iets meer mogen zijn, zo lekker :-) Bezorging was naar wens, zelfs 5 minuutjes eerder. Het was een eerste kennismaking en zeker voor herhaling vatbaar!

Ron
22 maart 2021

Eerste keer besteld: lekker gegeten en erg ruime porties. De bestelling en bezorging is perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A hanna
21 maart 2021
Brenda Roesf
18 maart 2021

Spareribs met patat en salade waren erg lekker en mals.

Jaap
14 maart 2021

Echt fijne spare-ribs met misschien wel de beste Friet van Woudenberg. Ondanks dat het zaterdag was snel geleverd.

Cyanne
13 maart 2021

Echt heel erg jammer. Al een aantal keer besteld en erg tevreden, maar gisteren was een grote teleurstelling. De pizza’s hebben ons een flinke kaaktraining bezorgd, zo hard en taai. De randen van de pizza waren zo hard dat ze niet eens eetbaar waren. De kaas op de pizza leek wel van plastic en de pizza was verschrikkelijk zout.

Paul van der Sluis
12 maart 2021

Perfect op de afgesproken afhaaltijd klaar. We hebben gesmuld.

André Koudijs
8 maart 2021

De pizza's waren wederom erg lekker! Ga zo door!

Hilda
6 maart 2021
Edwin
3 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Marco.A
1 maart 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Rietveld
27 februari 2021

Heel snelle bezorging Super lekkere, malse spareribs, vol vlees

Mirjam
27 februari 2021

Gyros schotel besteld en het was veel en heel lekker! Bezorging was ook mooi op tijd.

Ancilla
27 februari 2021

Online besteld. Stond keurig op tijd klaar. Mixed grill was heerlijk. Ook de pizza smaakte lekker. Grote porties. Ga hier zeker nog een keer bestellen en hopelijk ook een keertje eten. Ga zo door.

Annette
26 februari 2021

De pizza's waren heerlijk, goed belegd en prima bodem. Bezorging was ruim op tijd!

Paul
25 februari 2021

Lekkere pizza's en perfect op de afgesproken tijd klaar om af te halen.

Tevreden
21 februari 2021

De bestelling werd al eerder afgeleverd dan aangegeven, wat prettig was. Helaas zat er geen salade bij (volgens het menu zou dat erbij zitten). Ook zat er geen bifteki bij de mixed grill, maar wel een dubbele portie spareribs. Het was fijn geweest als dit van tevoren gecommuniceerd was. De gyros was erg lekker.

Maartje
18 februari 2021

Snelle bezorging, en de lekkerste pizza’s in Woudenberg!

Ina
14 februari 2021

Heerlijk!

Edwin
12 februari 2021

Veel verschillende gerechten geprobeerd. Tot nu toe alles heel goed en lekker. En keurig op tijd.

Peter
11 februari 2021

Prima en lekkere pizza's. Goed en ruim belegd , pasta ook erg lekker en eigelijk teveel voor 1 persoon.

Inge
10 februari 2021

Lekkere pizza Ik had alleen een opmerking geplaatst dat ik op de pizza Pollo graag ook wat paprika had willen hebben, dat is niet gelezen denk ik..

A hanna
7 februari 2021

Lekker eten altijd

Aline
6 februari 2021

Lekkere pizza's, bezorging op tijd, salade was niet om over naar huis te schrijven met verbrande kip.

Ton
6 februari 2021

Goed gegeten, op de afgesproken tijd afgehaald. Stond klaar en was goed warm bij thuiskomst.

Robin
5 februari 2021

Heerlijk, smaakvolle, rijk belegde pizza La Piazza.

Tanja
4 februari 2021

Fijne bestelsite, bestelling op tijd klaar, pizza's erg lekker. Knapperige korst, dunne bodem, niet te zout en te vet.

P.M. de Pater
4 februari 2021

Heerlijke Pizza's. In de pasta kwamen we helaas een dot met haren tegen....

Jeanette
30 januari 2021

Heerlijk krokante dunne bodem, goed warm en keurig op tijd bezorgd

Anoniem
25 januari 2021

20 minuten af te halen topservice

A Hanna
25 januari 2021

Lekker pizza top

Leo polders
25 januari 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten. Echt een aanrader!

leo
25 januari 2021

zelfs bij verkeerde bestelling goed opgelost dank hier voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teunis
24 januari 2021

Lekker en op tijd

Marleen
24 januari 2021

We hadden heel vroeg op de dag besteld voor diezelfde avond, maar het eten kwam alsnog ruim 45 minuten te laat. Dat was storend, vooral omdat we 40 minuten voor levering een mail kregen dat het eten eraan kwam. Het vooruitzicht om een pizza te moeten eten die al 40 min in een bezorgtas had gezeten was niet al te fijn, natuurlijk. Het eten was uiteindelijk wel goed van kwaliteit. De bezorger was 10 min voor bezorging vertrokken van het restaurant, bleek. Wees daar gewoon eerlijk in en laat dat weten. Mochten we weer bestellen, dan halen we het zelf op.

Edwin
23 januari 2021

Het was heerlijk!

leo
19 januari 2021
Ingrid Sevink
17 januari 2021

De bezorging was helaas een half uur later dan ik had gevraagd en wat de mail aangaf, maar het eten was erg lekker! Voor herhaling vatbaar.

Vermeer
14 januari 2021

ff wat anders, heerlijke gerechten. De kruiden op de patat is niet onze smaak. Verder perfect

Vincent
12 januari 2021

Pizza was prima op tijd maar niet warm eigenlijk lauw en dat was erg jammer.

leo
11 januari 2021

zag er goed uit en smakte ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A hanna
10 januari 2021

Lekker eten

Fam. Van Keulen
8 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten! De risotto’s, bifteki en gyros waren erg lekker. De tzatziki maakte het af!

Anoniem
5 januari 2021

Eten was echt heerlijk. Bezorg tijd vond ik aan de lange kant voor een door de weekse dag.

Nathalie Meijboom
3 januari 2020

Heerlijk en super snel!

Karin
2 januari 2020

Heerlijke pizza’s. Goed belegd en lekkere dunne bodem. Voor herhaling vatbaar!

Jaap
29 december 2020

Erg lekkere souvlaki en gyros en bijzonder vriendelijke mensen. De friet is super! Vorige week ook hun pizza gegeten en die was ook vijf sterren.

Linda
28 december 2020

Heerlijke pizza. Goed belegd en met smakelijke dunne bodem. Precies volgens aangegeven tijdstip bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
24 december 2020

Lekker warm bezorgd en goed belegd

Ton
22 december 2020

Lekkere pita gyros, frites prima

Patricia
16 december 2020

Bestelde hier voor het eerst (wonen nog niet zolang in Woudenberg). Erg lekkere handgemaakte verse pizza, erg smakelijk.

JP
16 december 2020
MarkG
9 december 2020

Na een uur gebeld hoe het met de bestelling stond. Die was letterlijk net onderweg. Goed kan gebeuren, zeker als ik de andere reviews lees. Hopelijk zijn dit kinderziektes. De pizza La Piazza (nummer 32) was groot, en rijkelijk belegd. Hij was niet gesneden. Dit is toch iets wat makkelijk te doen is en net een beetje extra service geeft. Nummer 62 op de kaart ("Gegrilde kipfilet met champignons truffelroomsaus") was voor mijn vrouw. Die is allergisch voor kaas. Dus een grillgerecht lijkt redelijk veilig. Helaas was de kipfilet na het grillen in een bakje , de champignos truffelroomsaus erover heen, in de oven gegaan. En met kaas gegratineerd. Dus die hebben we er nog uit kunnen vissen. Met maagpijn tot gevolg. Als je dit doet, zet het dan op de kaart!

Linda
3 december 2020

Heerlijk eten en prima service, goed opgelost nadat onze bestelling via de website niet goed was gegaan. Chapeau!

MarkG
2 december 2020

Lekker mals vlees in de mixed grill! Daar gaat het om. Was nog veel ook. We hadden twee bakjes knoflooksaus, we misten alleen de tzatziki saus. Verder waren de salades niet aangemaakt, dus niet zo bijzonder. Maar goed, je besteld geen mixed grill voor de salade. Om 19:40 besteld, ze waren er om 20:20. De andere reviews hadden het over een langere bezorgtijd. Wij blij, maar hadden we mazzel of niet?

Jan
17 november 2020